MoMoSlo S03E04 - US vs. Asia

18:45 | Doors open

19:00 - 19:45 | Matevž Klanjšek - US

Matevž je soustanovitelj podjeta Celtra, ki se ukvarja z interaktivnimi mobilnimi oglasi. V zadnjem letu je Celtra iz butične agencije napredovala v močnega igralca na trgu. Med drugimi je Celtra pripravila kampanje za blagovne znamke, kot so Evian, Marriot ter Volvo.

Celtra zaenkrat posluje izključno v Združenih državah Amerike, kjer je pred kratkim prejela novo investicijo.

19:45 - 20:30 | Benjamin Joffe - Asia

Benjamin Joffe je priznan strokovnjak za azijsko digitalno sceno. V zadnjih 10 letih je bil priča japonski mobilni revoluciji, korejskemu internetnemu bumu, kitajski web 2.0 revoluciji.

Kot direktor podjetja +8* | Plus Eight Star (www.plus8star.com) sodeluje s podjetji Microsoft, Adidas, Nokia, China Mobile in institucijami Harvard Business School, Evropsko komisijo ter medijskimi hišami po celem svetu. Poleg tega je Benjamin zelo dejaven kot svetovalec v mladih podjetjih (startupih), predvsem na mobilnem področju, ki jim pomaga prenašati dobre prakse iz Azije na ostala tržišča.

p.s.: predavanje bo v angleškem jeziku

Date: 31.1.2010
Start time: 19:00
Location: Kiberpipa (map)
RSVP (obvezno): Facebook

Dogodek bodo omogočili:
Generalni sponzor - Mobitel
Sponzorja - HTC in Nokia

1x komentirano

  1. [...] This post was mentioned on Twitter by Tomaz Stolfa and MobileMonday.si, tina. tina said: RT @MoMoSlo Announcing MoMoSlo S03E04 - US vs. Asia with @hyperhandsome & @plus8star | Info: http://t.co/aj5VBJy | RSVP: http://t.co/kiqfYmX [...]

Komentiraj